Maak kennis
met ons

Al meer dan 20 jaar als bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan onze vaste vertrouwenspersonen elke dag klaar voor advies bij elk belangrijk moment tijdens uw leven en dit op elk domein.

1990
1999
2002
2015
2021
2022

Tweede generatie aan zet

Paul Demuzere, werkzaam als bouwkundig ingenieur, besluit in de voetsporen van vader Lucien Demuzere te treden, die als onderwijzer na de werkuren in bijberoep werkte bij de spaarbank Spaarkrediet.

Een nieuw begin

Vader Lucien krijgt een ongeneeslijke ziekte en sterft in augustus 1999. Enkele maanden voordien beslist Paul om fulltime het kantoor verder uit te bouwen. Hetzelfde jaar wordt de naam Centea geboren.

Verhuis

Op 22/01/2002 verhuist het kantoor na enkele verbouwingen naar het vroegere KBC gebouw in de Kerkstraat te Gullegem. Op dezelfde dag start eerste medewerker Ann Desimpelaere. Ann werkt tot op vandaag nog steeds mee in het kantoor. Continuïteit is voor ons én onze klanten heel belangrijk.

Derde generatie stapt mee in de zaak

In 2015 stapt oudste zoon Bert in de zaak om steun te verlenen in het bancaire luik. Eén jaar later komt ook jongste zoon Tim aan boord om de verzekeringen verder uit te bouwen. Hiermee is de continuïteit van het kantoor gegarandeerd.

Ons kantoorgebouw krijgt een serieuze facelift

Na een grondige renovatie van ons kantoorgebouw worden we een “open advies” kantoor, waar nog meer ruimte is voor kwalitatief advies. Hiermee zijn we ineens klaar voor verdere uitbreiding ikv de overname van AXA bank door Crelan.

Overname Crelan Verfaillie Sint-Eloois-Winkel

Vanaf 1 november 2022 vervoegt het voltallig team van Crelan kantoor Verfaillie uit Sint-Eloois-Winkel ons. Met Francis, Els en Vera erbij, vormen we een team van 10 mensen en kunnen we nog meer expertise aanbieden op elk domein.

Paul Demuzere
Bert Demuzere
Tim Demuzere
Klaas Louwagie
Vermogen en verzekeringen
Francis Verfaillie
Dagelijks bankieren en beleggingen
Ann Desimpelaere
Dagelijks bankieren
Els Van Hove
Vera Cottenie
Dagelijks bankieren en kredieten
Nele Pynoo
Heleen Deryckere
Jonas Van Dooren
Matthias Vergote

Benieuwd
naar onze
vacatures?

Ontdek meer