Kantoor Demuzere BV

De zomer komt eraan. Waaraan moet u denken voor u op vakantie vertrekt?

Ons kantoor blijft dit jaar doorlopend geopend tijdens de zomermaanden. Aan aangepaste openingsuren hoeft u dus niet te denken. We zetten de belangrijkste zaken waaraan u best wel op voorhand denkt hieronder voor u op een rijtje.

Bank

  • Een Visa-kaart kan handig zijn daar een gewone bankkaart niet altijd en overal werkt. U geniet bovendien van bvb. een annulatieverzekering of bijstandsverzekering, gekoppeld aan uw kaart. Ontdek hier alle andere verzekeringen in het aanbod van Crelan.
  • Reist u buiten Europa en wenst u daar toch te betalen met de gewone bankkaart? Denk eraan dat deze kaart voor bepaalde landen buiten Europa specifiek opengesteld dient te worden.
  • U kan bij ons ook nog steeds vreemde munten bestellen. Dit aanbod wordt echter beperkt tot de meest courante munten. Wenst u toch minder courante munten van thuis mee te nemen, dan verwijzen wij u naar een wisselbureau in de buurt.
  • In meer exotische bestemmingen kan u vaak enkel met cash betalen en kan die cash vaak enkel met een Visa-kaart afgehaald worden. Denk eraan dat er een cash-limiet op elke Visa-kaart zit van €600 per 4 dagen. Hou ook rekening met kosten en wisselkoersen die de bank ter plaatse kan aanrekenen.
  • Raadpleeg hier een overzicht wanneer u welke kaart best gebruikt in het buitenland.

Verzekeringen

  • Er kan altijd iets gebeuren wanneer u op vakantie bent. Een reisbijstandsverzekering beschermt niet alleen u, maar ook uw gezin en uw wagen.
  • De kosten voor hospitalisatie kunnen in het buitenland veel hoger oplopen dan in België. Neem steeds een kopie van de polis van uw hospitalisatieverzekering mee, zodat men indien nodig ter plaatse ook kan zien waarvoor u verzekerd bent.

Vragen? Bel ons of spring even binnen!