Kantoor Demuzere BV

Wij zoeken versterking! Ontdek hier onze vacature

Wij schreven een vacature uit om ons team binnen de bank te versterken. Ben je geïnteresseerd om in een dynamisch team terecht te komen in een familiaal bedrijf? Lees dan zeker verder!

 

In deze klantgerichte job biedt je in eerste instantie ondersteuning aan je collega’s in het domein van kredieten en verzekeringen. Je staat in voor de administratieve verwerking van de hypothecaire kredieten en de volledige opvolging van de kredietdossiers. Indien je zelf adviesgesprekken wenst te voeren met particuliere klanten over woonkredieten en LOA’s, kan dit zeker. Als kredietspecialist bespreek je dan de noden van de klant tijdens een persoonlijk gesprek en denk je mee met hun specifieke situatie. Tijdens jouw gesprekken adviseer je de klanten ook ivm de bijhorende verzekeringen en heb je steeds oog voor opportuniteiten binnen de andere domeinen. Je zal ook deels instaan voor het loket, via een beurtrol met een collega. Je zorgt voor een vriendelijk professioneel onthaal van de klanten op kantoor, dagelijkse bankverrichtingen en beantwoorden van vragen via telefoon en e-mail.

Om voor deze administratieve en klantgerichte job in aanmerking te komen, ben je minimum in het bezit van een Bachelor Financien- en Verzekeringswezen en/of kan je relevante ervaring voorleggen. Kennis van hypothecaire kredieten is een sterke troef. Hierdoor beschik je over de nodige bankattesten. Je bent sterk in de administratieve opvolging van jouw dossiers en kan vlot overweg met de courante softwarepakketten. Je bent een communicatief persoon en voldoende commercieel ingesteld om klantgericht te werken en opportuniteiten te detecteren. Als eerste aanspreekpunt in het kantoor probeer je de klanten te helpen waar mogelijk en streef je naar een langetermijnrelatie. Je bent sociaal, collegiaal en integreert je gemakkelijk binnen het team.

Onze klant is een sterk groeiend kantoor met een professionele uitstraling, persoonlijke benadering en visie op de lange termijn. Een goede service en klantgerichte aanpak staan centraal. Je komt terecht in een stabiel team met een open en aangename werksfeer. In ruil voor je ervaring en inzet mag je rekenen op een marktconform loon en doorgroeimogelijkheden. Dit is een fulltime functie. Het kantoor is gesloten op woensdagnamiddag. Je hoeft niet te werken op zaterdagvoormiddag.