Kantoor Demuzere BV

Update 12-05-2020: Maatregelen Corona-crisis

Beste klant,

Door de verspreiding van het coronavirus in ons land heeft de federale regering een aantal maatregelen aangekondigd. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en stellen de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten voorop.

Wat betekent dat voor ons kantoor?

Vanaf 12-05-2020 openen wij opnieuw onze deuren, maar vragen gezien de uitzonderlijke omstandigheden om vooraf zoveel mogelijk een afspraak te maken indien u op kantoor wenst langs te komen. Dit om het aantal mensen dat tegelijk binnenkomt te beperken.

Wij nemen op kantoor alvast alle nodige hygiënische maatregelen en voorzien ook plexi-glas op de bureaus waar klanten worden ontvangen.

Gelieve steeds de afstand van 1.5m te blijven respecteren.

Wat kunt u zelf doen?

  • Betaal zo weinig mogelijk met cash …
  • … en zoveel mogelijk via MyCrelan, Crelan Mobile, Crelan Sign, Payconiq e.a.
  • Toch cash nodig? Gelieve af te halen bij onze Cash & More (6u – 23u). Hou ook in die ruimte voldoende afstand of wacht buiten op uw beurt.
  • Contactloos betalen met bank -en Visakaarten kan voortaan tot 50EUR per transactie en 100EUR voor een reeks transacties.

Beschikt u nog niet over een contactloze bankkaart of een Visa-kaart, geef dan zeker een seintje. Uw huidige kaart kan gratis vervangen worden. Wenst u meer info over digitale toepassingen, contacteer ons.

Maatregelen betaaluitstel woonkredieten en professionele kredieten blijven van kracht

Op 31/3 heeft Febelfin samen met de Minister van Financiën meer details bekendgemaakt over het betalingsuitstel voor woonkredieten en professionele kredieten.
U vindt hierbij de link naar de Febelfin-website met de charters en alle details en voorwaarden:

Daarnaast werkt Crelan zelf voor bestaande klanten meer flexibele maatregelen uit voor particulieren en professionelen die hierop beroep willen doen maar om één of andere reden uit de boot vallen van het sectorakkoord (bvb. lening voor niet-enige woning, meer dan 25.000EUR spaarmiddelen, …).

Voor meer info, aarzel niet contact met ons op te nemen.

 

Kantoor Demuzere